lördag 31 maj 2008

Emotionera

Solen var med oss igår. Likväl idag. Egen löpning i skogen. Sprang och pratade i mobilen med min syster och blev då omkörd av två MTBcyklister. Det är väl kanonvarning på att springa och prata i mobil. Jag vet, Ingmarie. :-) Men jag är ju mest ute och emotionerar. Hela jag var full av emotioner efter gårdagen och för första gången på vet inte hur länge, hade jag noll koll på Stockholm maraton. Hamnade med älskade dottern på en filt vid badet. Maraton går nästa år också, men då går hon på en gata i Italien.  Grattis alla som överträffade sig själva. Avis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det ÄR kanonvarning! Typ värsta 1:a världskrigskanonen. Nu när du äntligen kan springa igen vore det väl ändå förskräckligt onödigt (läs idiotiskt...) om du snubblar, slår sönder något och blir halvinvalidos igen?? Bara för att du springer och pratar i mobilen! Okey om du har med den, jag kan köpa det, men den ska bara användas i nödfall och då ska benen vara i stoppläge.
Basta! ;-)

ET sa...

Precis. Basta! Jag både lyssnar och hör. Den ska bara vara med för att användas i nödsituation, typ, "jag är vilse, kommer sent", "jag är vilse Taaaaxi", aldrig annars. Behöver inte ens svara ju. (Undantag : barnen).
Kram